BioCer

BioCer Entwicklungs-GmbH – Pionerer innen medisinsk biomateriale

BioCer Entwicklungs-GmbH, basert i Bayreuth, Tyskland, er et ungt og innovativt medisinsk utstyrsfirma som spesialiserer seg på forskning, utvikling og produksjon av innovative medisinske biomaterialprodukter uten dyre- eller menneskelige komponenter. Som en tjenesteleverandør tilbyr de innovative beleggsystemer for eksisterende implantatsystemer og utvikler også nye medisinske produkter for sine kunder.

Selskapet kommersialiserer innovative teknologier utviklet gjennom egen forskning og i samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale universiteter. Dette har resultert i et bredt spekter av produkter støttet av deres kjernekompetanse innen polysakkarider, materialhåndtering, beleggsteknologi og cellebiologi. Dette inkluderer hemostase, implantater for forsterkning av bløtvev og funksjonalisering av medisinske overflater.

BioCer tilbyr medisinske fagfolk innovative og funksjonelle løsninger for hemostase, erstatning av bløtvev og funksjonalisering av medisinske overflater. Deres produktportefølje inkluderer plantebaserte hemostatiske enheter for kirurgiske prosedyrer, moderne kirurgiske nett for reparasjon av bløtvevsdefekter, og nye konsepter for funksjonelle belegg som tilbyr nye og fordelaktige muligheter for terapier og forbedrer sikkerheten for pasienter og kirurger.

BioCer Entwicklungs-GmbH er kontinuerlig i utvikling, akkurat som deres produktløsninger for medisin. De holder seg oppdatert med nye produkter, priser og messer, og er aktivt engasjert i å holde seg i forkant av medisinsk teknologi og innovasjon.

HaemoCer™ PLUS

HaemoCer™ PLUS er et plantebasert, absorberbart polysakkaridhemostat (APH), utviklet gjennom BioCers avanserte Polysakkarid Ultra-hydrofil Resorberbar Engineering (PURE) teknologi. Dette unike produktet er designet for å støtte kroppens naturlige hemostaseprosess, og tilbyr en effektiv løsning for å kontrollere blødninger under kirurgiske inngrep.

HaemoCer™ Endoscopic Applicator

HaemoCer™ Endoscopic Applicator brukes til å påføre HaemoCer™ PLUS hemostatisk pulver i behandlingen av blødninger i øvre og nedre gastrointestinale trakt.

Produkter fra HaemoCer™-serien

Biocer-Haemostasis-Plus-2

HaemoCer™ PLUS

HaemoCer_Universal_Applicator-2

HaemoCer™ Universal Applicator

Endo_Header_-2

HaemoCer™ Endoscopic Applicator

Interessert i BioCer sine produkter?

Be om en uforpliktende forespørsel på produktene fra BioCer ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.

"*" obligatorisk felt

Navn*